Chiftelute de miel cu tagliatele si pesto
De catre Reteta Mega Image
Cand ai pofta de ceva special, inspira-te dintr-o reteta inedita. Incearca tagliatele cu chiftelute de miel si pesto delicios. Gasesti toate ingredientele intr-un singur loc; de la sos pesto aromat la paste tagliatele variate.
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Clasic
Altele
Pizza/Placinta

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 400 g carne de miel tocata
- 1 legatura de patrunjel
- 1 catel de usturoi
- 1 legatura de busuioc
- 1 ou
- 50 g parmezan
- 300 g paste tagliatele
- 25 g muguri de pin
- 2 linguri pesmet
- sare
- 65 ml ulei masline
- piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Intr-un castron framanta carnea tocata cu oul, pesmetul si sare si piper, dupa gust. Formeaza chiftelute rotunde de aproximativ 2cm diametru.
Pasul 2 Frige chiftelutele intr-o tigaie antiaderenta cu o lingura (15ml) de ulei de masline, pana se patrund.
Pasul 3: Pentru pesto, soteaza mugurii de pin intr-o tigaie neaderenta. Mixeaza-i apoi in blender, impreuna cu jumatate din cantitatea de parmezn razuit, patrunjelul, busuiocul, usturoiul si 50ml de ulei de masline.
Pasul 4: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si amesteca-le cu sosul pesto. Serveste chiftelutele de miel cu pastele cu sos pesto si parmezan razuit fasii. Decoreaza cu frunze de patrunjel.
Pasul 2 Frige chiftelutele intr-o tigaie antiaderenta cu o lingura (15ml) de ulei de masline, pana se patrund.
Pasul 3: Pentru pesto, soteaza mugurii de pin intr-o tigaie neaderenta. Mixeaza-i apoi in blender, impreuna cu jumatate din cantitatea de parmezn razuit, patrunjelul, busuiocul, usturoiul si 50ml de ulei de masline.
Pasul 4: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si amesteca-le cu sosul pesto. Serveste chiftelutele de miel cu pastele cu sos pesto si parmezan razuit fasii. Decoreaza cu frunze de patrunjel.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Rusesc
Clasic
Altele
Cina
Toate sezoanele
Pizza/Placinta