Chiftele cu cartofi si somon
De catre Mega Image
O reteta inspirata din rubrica #SuperBun a emisiunii Ce se intampla, doctore?
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Hiperproteic
Altele
Aperitiv

Ingrediente pentru 4 Persoane
4 Persoane
- 400 g de somon
- 400 g de cartofi
- 1 ou
- 1 lamaie
- 1/2 legatura de pătrunjel
- 2 fire de ceapa
- 1/2 legatura de marar
- sare, piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Pune cartofii in apa clocotita si fierbe-i 15 minute.
Pasul 2: Paseaza cartofii si adauga coaja si sucul de la lamaie, oul batut, frunzele de ceapa verde, patrunjelul si mararul tocate, plus sare si piper, dupa gust.
Pasul 3: Pune la fiert o oala cu apa si posaza somonul 5-7 minute.
Pasul 4: Rupe somonul in bucatele si adauga-l in amestecul de cartofi.
Pasul 5: Portioneaza compozitia in forma de chiftele si da-le prin faina.
Pasul 6: Prajeste chiftelele in ulei incins cate 3 minute pe fiecare parte.
Pasul 2: Paseaza cartofii si adauga coaja si sucul de la lamaie, oul batut, frunzele de ceapa verde, patrunjelul si mararul tocate, plus sare si piper, dupa gust.
Pasul 3: Pune la fiert o oala cu apa si posaza somonul 5-7 minute.
Pasul 4: Rupe somonul in bucatele si adauga-l in amestecul de cartofi.
Pasul 5: Portioneaza compozitia in forma de chiftele si da-le prin faina.
Pasul 6: Prajeste chiftelele in ulei incins cate 3 minute pe fiecare parte.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Hiperproteic
Altele
Pranz
Toate sezoanele
Aperitiv