Ceviche zen style
De catre Iulian Constantin
Va prezentam un alt preparat inspirat din bucataria Japoneza, primit chiar de la chef Iulian Constantin, de la Zen Sushi,
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Pret
RidicatNota
Reteta nu a fost votataClasic
Altele
Aperitiv

Ingrediente pentru 2 Persoane
2 Persoane
- 50 g peste alb
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- 5 g ghimbir ras
- 5 fire de coriandru proaspat
- 1 ± zeama de la o portocala mica
- 2 lime (zeama)
- 1 lingurita cu aji amarillo (pasta de ardei iute)
- 1 lingura cu mango taiat cuburi
- 1 lingura cu cartofi dulci taiati cuburi (fiert in prealabil)
- 1 lingura cu avocado cuburi
- 1 lingura cu porumb fiert boabe
- 1 ceapa rosie micactaiata felii subtiri
- sare
- cuburi de gheata
- piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie pestele in cuburi de 2 cm si pune-le intr-un pahar sau bol. Presara sare si piper. Adauga usturoiul, ghimbirul, frunzele de coriandru, pasta de ardei iute si trei cuburi de gheata.
Pasul 2: Amesteca si lasa-l deoparte cateva secunde. Scoate cuburile de gheata, adauga zeama de citrice, fructele si legumele. Serveste imediat.
Pasul 2: Amesteca si lasa-l deoparte cateva secunde. Scoate cuburile de gheata, adauga zeama de citrice, fructele si legumele. Serveste imediat.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Japonez
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv