• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Ceviche zen style

De catre Iulian Constantin

Va prezentam un alt preparat inspirat din bucataria Japoneza, primit chiar de la chef Iulian Constantin, de la Zen Sushi,

Usor de preparat
Cost ridicat
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Aperitiv
  • Bucatarie: Japonez
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Ceviche zen style
Usor de preparat
Cost ridicat
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 50 g peste alb
  • cuburi de gheata
  • sare
  • 1 ceapa rosie micactaiata felii subtiri
  • 1 lingura cu porumb fiert boabe
  • 1 lingura cu avocado cuburi
  • 1 lingura cu cartofi dulci taiati cuburi (fiert in prealabil)
  • 1 lingura cu mango taiat cuburi
  • 1 lingurita cu aji amarillo (pasta de ardei iute)
  • 2 lime (zeama)
  • 1 ± zeama de la o portocala mica
  • 5 fire de coriandru proaspat
  • 5 g ghimbir ras
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • piper
Pregatire

Pasul 1: Taie pestele in cuburi de 2 cm si pune-le intr-un pahar sau bol. Presara sare si piper. Adauga usturoiul, ghimbirul, frunzele de coriandru, pasta de ardei iute si trei cuburi de gheata.
Pasul 2: Amesteca si lasa-l deoparte cateva secunde. Scoate cuburile de gheata, adauga zeama de citrice, fructele si legumele. Serveste imediat.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista