Ceviche zen style
De catre Iulian Constantin
Va prezentam un alt preparat inspirat din bucataria Japoneza, primit chiar de la chef Iulian Constantin, de la Zen Sushi,
Multumim pentru nota!
An error occurred[RO]
Ai acordat deja o nota
- Fel de mancare: Aperitiv
- Bucatarie: Japonez
- Dieta: Clasic
- Mancare: Altul
- Ocazie: Altele
- Caracter sezonier: Toate sezoanele
Ingrediente
Aceasta reteta e pentru 2 persoane.
- 50 g peste alb
- cuburi de gheata
- sare
- 1 ceapa rosie micactaiata felii subtiri
- 1 lingura cu porumb fiert boabe
- 1 lingura cu avocado cuburi
- 1 lingura cu cartofi dulci taiati cuburi (fiert in prealabil)
- 1 lingura cu mango taiat cuburi
- 1 lingurita cu aji amarillo (pasta de ardei iute)
- 2 lime (zeama)
- 1 ± zeama de la o portocala mica
- 5 fire de coriandru proaspat
- 5 g ghimbir ras
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- piper
Pregatire
Pasul 1: Taie pestele in cuburi de 2 cm si pune-le intr-un pahar sau bol. Presara sare si piper. Adauga usturoiul, ghimbirul, frunzele de coriandru, pasta de ardei iute si trei cuburi de gheata.
Pasul 2: Amesteca si lasa-l deoparte cateva secunde. Scoate cuburile de gheata, adauga zeama de citrice, fructele si legumele. Serveste imediat.
Iti multumim ca ai tiparit reteta. Speram ca ti-a placut si ca vei reveni pe site-ul nostru pentru a cauta si alte retete minunate.
Trimite aceasta reteta