Ceviche zen style
De catre Iulian Constantin
Va prezentam un alt preparat inspirat din bucataria Japoneza, primit chiar de la chef Iulian Constantin, de la Zen Sushi,

Usor
1'- 30'
0/5
Ridicat
Ingrediente pentru
Ingrediente 2 portii
- 50 g peste alb
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- 5 g ghimbir ras
- 5 fire de coriandru proaspat
- 1 ± zeama de la o portocala mica
- 2 lime (zeama)
- 1 lingurita cu aji amarillo (pasta de ardei iute)
- 1 lingura cu mango taiat cuburi
- 1 lingura cu cartofi dulci taiati cuburi (fiert in prealabil)
- 1 lingura cu avocado cuburi
- 1 lingura cu porumb fiert boabe
- 1 ceapa rosie micactaiata felii subtiri
- sare
- cuburi de gheata
- piper
- 50 g peste alb
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- 5 g ghimbir ras
- 5 fire de coriandru proaspat
- 1 ± zeama de la o portocala mica
- 2 lime (zeama)
- 1 lingurita cu aji amarillo (pasta de ardei iute)
- 1 lingura cu mango taiat cuburi
- 1 lingura cu cartofi dulci taiati cuburi (fiert in prealabil)
- 1 lingura cu avocado cuburi
- 1 lingura cu porumb fiert boabe
- 1 ceapa rosie micactaiata felii subtiri
- sare
- cuburi de gheata
- piper