Ai cautat retetaCeviche zen style
Mega image logo
  • Ceviche zen style
Ceviche zen style

Ceviche zen style

De catre Iulian Constantin
Va prezentam un alt preparat inspirat din bucataria Japoneza, primit chiar de la chef Iulian Constantin, de la Zen Sushi,
Usor
1'- 30'
0/5
Ridicat

Ingrediente pentruPersoane

2 portii
  • 50 g peste alb
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 5 g ghimbir ras
  • 5 fire de coriandru proaspat
  • 1 ± zeama de la o portocala mica
  • 2 lime (zeama)
  • 1 lingurita cu aji amarillo (pasta de ardei iute)
  • 1 lingura cu mango taiat cuburi
  • 1 lingura cu cartofi dulci taiati cuburi (fiert in prealabil)
  • 1 lingura cu avocado cuburi
  • 1 lingura cu porumb fiert boabe
  • 1 ceapa rosie micactaiata felii subtiri
  • sare
  • cuburi de gheata
  • piper
  • 50 g peste alb
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 5 g ghimbir ras
  • 5 fire de coriandru proaspat
  • 1 ± zeama de la o portocala mica
  • 2 lime (zeama)
  • 1 lingurita cu aji amarillo (pasta de ardei iute)
  • 1 lingura cu mango taiat cuburi
  • 1 lingura cu cartofi dulci taiati cuburi (fiert in prealabil)
  • 1 lingura cu avocado cuburi
  • 1 lingura cu porumb fiert boabe
  • 1 ceapa rosie micactaiata felii subtiri
  • sare
  • cuburi de gheata
  • piper

Incepe gatitul

Pasul 1: Taie pestele in cuburi de 2 cm si pune-le intr-un pahar sau bol. Presara sare si piper. Adauga usturoiul, ghimbirul, frunzele de coriandru, pasta de ardei iute si trei cuburi de gheata.
Pasul 2: Amesteca si lasa-l deoparte cateva secunde. Scoate cuburile de gheata, adauga zeama de citrice, fructele si legumele. Serveste imediat.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Japonez
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv