• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Caracatita a la plancha cu legume infuzate in ienibahar

De catre Razvan Alexandru

Chef Razvan Alexandru crede ca atentia la detalii si alegerea unor ingrediente mai putin traditionale ne pot transforma in adevarati chefs ai propriei bucatarii.

Dificultate medie
Cost ridicat
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Aperitiv
  • Bucatarie: Spaniol
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Caracatita a la plancha cu legume infuzate in ienibahar
Dificultate medie
Cost ridicat
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 1 morcov
  • 2 cartof mediu
  • 1 tentacul de caracatita
  • 1 dovlecel
  • ulei masline
  • piper
Pregatire

Pasul 1: Scufunda caracatita in apa clocotita, in care in prealabil ai pus o foaie de dafin, piper boabe si suficienta sare incat apa sa fie sarata.
Pasul 2: Lasa la fiert aproximativ 30 de minute, pana ce caracatita devine moale. Separat, fierbe cartofii in apa in care ai adaugat 2- 3 boabe de ienibahar, iar morcovul si dovlecelul le tai cu ajutorul curatatorului de legume.
Pasul 3: Caleste in ulei de masline cartoful, morcovul si dovlecelul, insa atat cat sa isi pastreze o textura “al dente”, dupa care adauga 5 ml de otet balsamic.
Pasul 4: Scoate caracatita din apa cu gheata, asezoneaza cu piper, sare, oregano si ulei de masline si apoi lasa 2- 3 minute pe gratar.
Pasul 5: La final, monteaza preparatul pentru servire.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista