Caponata siciliană
Adu mai multe legume în meniul tău cu această rețetă siciliană de tocăniță
vegană de legume, pe bază de vânătă. Poate fi o garnitură delicioasă sau
se mai servește ca antreu, pe crostini, felii mici de baghetă italiană.
Dificultate
UsorPret
MediuNota
Reteta nu a fost votataVegan
Fel principal

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 3 linguri linguri de ulei de măsline
- 3 cepe tocate mărunt
- 3 căței de usturoi tocați mărunt
- 8 ciuperci medii
- 1 vanata
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
47649
9255
6442
Incepe gatitul
1. Pune ceapa și usturoiul într-o tigaie încinsă, cu uleiul de măsline. Lasă‑le 2-3 minute, până se înmoaie. Adaugă ciupercile și amestecă bine. Adaugă vinetele și amestecă iar. Sotează totul la foc mediu timp de 5-10 minute. Adaugă dovlecelul, zucchini și apio, și mai gătește 2-3 minute. Adaugă ardeiul copt și mai lasă totul maximum 2-3 minute.
2. Stinge focul și lasă compoziția într-un bol, să se răcească ușor. Apoi adaugă măslinele, caperele (opțional), sare și piper după gust, oțetul balsamic, pătrunjelul tocat și fulgi de chili. Amestecă bine și servește cu frunze de busuioc verde și felii de baghetă italiană proaspătă.
2. Stinge focul și lasă compoziția într-un bol, să se răcească ușor. Apoi adaugă măslinele, caperele (opțional), sare și piper după gust, oțetul balsamic, pătrunjelul tocat și fulgi de chili. Amestecă bine și servește cu frunze de busuioc verde și felii de baghetă italiană proaspătă.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Vegan
Fel principal
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
47649
9255
6442