Canapè cu Paté de Somon Rio Mare, portocală, ceapă verde și mărar
De catre Reteta Rio Mare
Nota
Reteta nu a fost votata
Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 100 g Paté de Somon Rio Mare
- 1 baghetă lungă
- 1 portocală
- 1 ceapă verde
- 1 crenguță de mărar
- 20 ml Ulei de măsline extra virgin
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
39713
Incepe gatitul
1. Tăiați bagheta în felii și prăjiți-le. 2. Tocați ceapa verde în felii subțiri; radeți coaja de portocală și tocați pulpa, după ce ați curățat-o de coajă. 3. Puneți într-un castron pulpa și coaja rasa de portocală, ceapa verde, apoi condimentați cu ulei, un vârf de sare și piper din abundență. 4. Așezați puțin amestec cu portocală pe fiecare felie de bagheta, ornați fiecare canapè cu o buclă de Paté de Somon Rio Mare, adăugați puțin mărar și serviți.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
39713