CROQUE MADAME
Nota
5 din 5Buseu

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 2 felii de șuncă (jambon)
- 50 g brânză gouda feliată
- 2 felii de pâine
- 2 linguri de unt
- 1 ou
- 1 pătrunjel
Incepe gatitul
1. Preîncălzește cuptorul la cea mai mică treaptă.
2. Pune șunca și feliile de brânză gouda între feliile de pâine.
3. Presează-le bine și, cu jumătate din unt, unge feliile de pâine pe părțile din exterior.
4. Pune sandvișul la prăjit în tigaie, presându-l cu o spatulă de bucătărie.
5. Prăjește-l pentru 1-2 minute, pe ambele părți, până când feliile de pâine devin aurii.
6. Scoate-l apoi din tigaie și pune-l în cuptor să se mențină cald.
7. Topește untul rămas în tigaie.
8. Prăjește oul în untul topit pentru 1-2 minute.
9. Pune apoi oul prăjit peste sandviș.
10. Presară peste el câteva frunze de pătrunjel tocate și servește-l cald.
2. Pune șunca și feliile de brânză gouda între feliile de pâine.
3. Presează-le bine și, cu jumătate din unt, unge feliile de pâine pe părțile din exterior.
4. Pune sandvișul la prăjit în tigaie, presându-l cu o spatulă de bucătărie.
5. Prăjește-l pentru 1-2 minute, pe ambele părți, până când feliile de pâine devin aurii.
6. Scoate-l apoi din tigaie și pune-l în cuptor să se mențină cald.
7. Topește untul rămas în tigaie.
8. Prăjește oul în untul topit pentru 1-2 minute.
9. Pune apoi oul prăjit peste sandviș.
10. Presară peste el câteva frunze de pătrunjel tocate și servește-l cald.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Brunch
Buseu