Incepe gatitul
1. Întâi prepară aluatul. Sparge oul într-un blender sau robot de bucătărie, adaugă făina, laptele și spanacul, și mixează până obții o compoziție fină.
2. Apoi prepară sosul de brânză. Încălzește smântâna la foc mic. Adaugă treptat cele două brânze cu puțină sare, amestecând continuu, până ce s-au topit și obții un sos gros și cremos. Presară puțin piper la final.
3. Într-o tigaie antiaderenetă, încinge la foc mediu puțin ulei de măsline și toarnă un strat subțire de aluat. Înclină tigaia în toate direcțiile, ca să se răspândească uniform aluatul în tigaie. Gătește clătitele câte 2 minute pe fiecare parte, sau până capătă o tentă aurie. Apoi repetă operațiunea până ce termini aluatul.
4. Întinde clătitele cu sosul de brânză și lime stors deasupra, și servește-le rulate sau pliate în triunghi.