Brânză feta în foietaj, cu smochine și sirop de miere cu lămâie
Alină-ți dorul de Grecia cu această rețetă: brânză feta învelită
în foietaj, prăjită în tigaie și aromată cu un sirop dulce-acrișor
senzațional de miere cu suc de lămâie, semințe de susan și
smochine – o feta Saganaki interpretată de Chef Alex Iacob.

Usor
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 200 g aluat foietaj
- 300 g brânză Feta
- 3 linguri linguri de ulei de măsline
- 1 coajă de lămâie rasă
- 2 crenguțe de rozmarin
- 1 linguriță semințe de susan
- 200 g aluat foietaj
- 300 g brânză Feta
- 3 linguri linguri de ulei de măsline
- 1 coajă de lămâie rasă
- 2 crenguțe de rozmarin
- 1 linguriță semințe de susan