Ai cautat retetaBrânză feta în foietaj, cu smochine și sirop de miere cu lămâie
Mega image logo
  • Brânză feta în foietaj, cu smochine și sirop de miere cu lămâie

Brânză feta în foietaj, cu smochine și sirop de miere cu lămâie

Alină-ți dorul de Grecia cu această rețetă: brânză feta învelită în foietaj, prăjită în tigaie și aromată cu un sirop dulce-acrișor senzațional de miere cu suc de lămâie, semințe de susan și smochine – o feta Saganaki interpretată de Chef Alex Iacob.
Brânză feta în foietaj, cu smochine și sirop de miere cu lămâie
Usor
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 200 g aluat foietaj
  • 300 g brânză Feta
  • 3 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 coajă de lămâie rasă
  • 2 crenguțe de rozmarin
  • 1 linguriță semințe de susan
  • 200 g aluat foietaj
  • 300 g brânză Feta
  • 3 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 coajă de lămâie rasă
  • 2 crenguțe de rozmarin
  • 1 linguriță semințe de susan