Borș de sfeclă roșie
Acest borș de sfeclă roșie tradițional în gastronomia răsăriteană a Europei te
va ajuta să redescoperi profunzimea gustului simplu și autentic. Surprinzător
prin combinația savuroasă dintre sfecla dulce cu note rădăcinoase și
aciditatea specifică borșului, este ideal pentru zilele reci de noiembrie.

Usor
0/5
Redus
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 3 linguri de ulei de floarea soarelui
- 2 ceapă tocată
- 1 morcov curățat, tocat mărunt
- 1 radacina de telina
- 1 bucata de pastarnac
- 3 l supa clara de legume
- ardei gras tăiat cubulețe
- 1 sfecla rosie
- 3 cartofi medii tăiați cuburi
- 1 lingura cu bulion
- 400 ml borș
- 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
- smantana (pentru servit)
- 3 linguri de ulei de floarea soarelui
- 2 ceapă tocată
- 1 morcov curățat, tocat mărunt
- 1 radacina de telina
- 1 bucata de pastarnac
- 3 l supa clara de legume
- ardei gras tăiat cubulețe
- 1 sfecla rosie
- 3 cartofi medii tăiați cuburi
- 1 lingura cu bulion
- 400 ml borș
- 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
- smantana (pentru servit)