• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Bisque

De catre Reteta Mega Image

Un singur cuvant: Franta. Povestea e simpla, dar rafinata. Bisque. La fel si reteta.

Usor de preparat
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Aperitiv
  • Bucatarie: Frantuzesc
  • Dieta: Clasic
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Bisque
Usor de preparat
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 8 creveti
  • cimbru
  • pasta de tomate
  • sofran
  • morcov
  • vin alb
  • apio
  • ceapa
  • ulei de masline
  • 4 Saint Jaques
  • 8 cuburi de somon
  • sare, piper, apa
Pregatire

Pasul 1: Pune ulei de masline intr-o tigaie si prajeste capetele si carcasele de la creveti. Prajeste-le pana devin maronii si incep sa pocneasca.
Pasul 2: Scoate (doar) capetele si stinge restul cu un pic de vin.
Pasul 3: Toaca marunt legumele si pune-le in tigaie, apoi pune si pasta de tomate.
Pasul 4: Cand sunt gatite complet, stinge totul cu apa sau o supa de legume. Fierbe-le cateva minute, apoi baga blenderul pana obtii o crema fina.
Pasul 5: Strecoara totul printr-o sita foarte deasa si in supa rezultata fierbe carnea de la creveti, scoicile si bucatile de somon.
Pasul 6: Serveste aceasta super-supa calda, nu fierbinte, cu petale de cimbru deasupra.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista