BRÂNZĂ FETA MARINATĂ
Dificultate
UsorDurata
1'- 30'Nota
Reteta nu a fost votata
Ingrediente pentru 6 Persoane
6 Persoane
- 250 ml ulei de măsline
- 400 g brânză Feta
- 4 căței de usturoi tăiați felii subțiri
- 1/2 linguriță fulgi de chili
- piper negru boabe
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
84169
49643
61728
Incepe gatitul
1. Amestecă într-un bol uleiul de măsline, frunzele de cimbru, usturoiul, fulgii de chili și o mână generoasă de boabe de piper.
2. Pune cubulețele de feta într un borcan sau alt recipient cu închidere ermetică, toarnă peste uleiul aromatizat și adaugă câteva crenguțe de cimbru.
3. Închide etanș borcanul sau recipientul și lasă feta la marinat în frigider peste noapte.
4. Opțional, pentru și mai multă aromă, înainte de a închide borcanul și a-l pune la rece, adaugă toate sau oricare din următoarele ingrediente: roșii uscate, inimi de anghinare sau măsline kalamata. În plus, poți completa cu ulei de la roșiile uscate și de la anghinare. v 5. Scoate de la frigider cu 30 de minute înainte de servire, pentru a lăsa uleiul de măsline să devină din nou lichid. Servește cu pita grecească sau pâine uscată.
2. Pune cubulețele de feta într un borcan sau alt recipient cu închidere ermetică, toarnă peste uleiul aromatizat și adaugă câteva crenguțe de cimbru.
3. Închide etanș borcanul sau recipientul și lasă feta la marinat în frigider peste noapte.
4. Opțional, pentru și mai multă aromă, înainte de a închide borcanul și a-l pune la rece, adaugă toate sau oricare din următoarele ingrediente: roșii uscate, inimi de anghinare sau măsline kalamata. În plus, poți completa cu ulei de la roșiile uscate și de la anghinare. v 5. Scoate de la frigider cu 30 de minute înainte de servire, pentru a lăsa uleiul de măsline să devină din nou lichid. Servește cu pita grecească sau pâine uscată.
Nota
Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
84169
49643
61728