Aripi de pui la cuptor cu sos dulce-picant
Nota
5 din 5Fel principal

Ingrediente pentru 1 Persoane
1 Persoane
- 900 g aripi de pui (8 -12 bucăți)
- 2 linguri de amidon de porumb
- 1 lingură de zahăr
- 1 linguriță cu vârf de boia afumată
- 1 linguriță de sare
- 1 linguriță de piper proaspăt măcinat
- 4 linguri de dulceață de caise
- 1 linguriță de pastă de ardei iute
- 2 lingurițe sos de pește
- 1 coaja de la o lămâie
- 1 Bere Stella Artois
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
35217
33738
2839
Incepe gatitul
1. Amestecă amidonul, sarea, zahărul, boiaua și piperul într-un castron mare (poți folosi ce condiment îți place în loc de boia afumată: curry pudră, chimion sau cimbru).
2. Adaugă aripile de pui și amestecă bine până acestea se acoperă cu tot amestecul de mai sus.
3. Așază aripile într-o tavă mare sau două și bagă-le în cuptorul încins la 180 grade cu ventilație pentru 55-60 de minute.
4. Amestecă toate ingredientele pentru sos și mai adaugă dulceață, sos de pește, pastă de ardei iute sau zeamă de lămâie până obții gustul pe care îl dorești.
5. Scoate aripile de pui din cuptor, pune-le într-un castron și servește-le împreună cu sosul dulce-picant și un pahar rece de Stella Artois
2. Adaugă aripile de pui și amestecă bine până acestea se acoperă cu tot amestecul de mai sus.
3. Așază aripile într-o tavă mare sau două și bagă-le în cuptorul încins la 180 grade cu ventilație pentru 55-60 de minute.
4. Amestecă toate ingredientele pentru sos și mai adaugă dulceață, sos de pește, pastă de ardei iute sau zeamă de lămâie până obții gustul pe care îl dorești.
5. Scoate aripile de pui din cuptor, pune-le într-un castron și servește-le împreună cu sosul dulce-picant și un pahar rece de Stella Artois
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Fel principal
Cumpara toate ingredientele
Ingrediente esentiale
35217
33738
2839