Ai cautat retetaAperitiv cu aluat crocant si legume
Mega image logo
  • Aperitiv cu aluat crocant si legume

Aperitiv cu aluat crocant si legume

De catre Joseph Hadad
Sfarsitul lunii aprilie sta sub semnul pregatirilor pentru sarbatorile de Pasti. Chef Joseph Hadad ne propune un meniu indraznet, pentru toata familia, in care ingrediente usoare si proaspete sunt pregatite si prezentate cu fastul cuvenit momentului, iar traditia este interpretata in cheie contemporana.
Aperitiv cu aluat crocant si legume
Ridicat
>60'
0/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
4 portii
  • 5 foi de placinta
  • 3 ardei galbeni grasi
  • 300 g conopida proaspata sau congelata
  • 3 ardei capia (sau ardei rosii)
  • 1 dovlecel zucchini verde
  • 1 gulie
  • 4 fire de praz
  • 2 morcovi
  • 4 fire de sparanghel
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 fir de cimbru
  • 5 foi de placinta
  • 3 ardei galbeni grasi
  • 300 g conopida proaspata sau congelata
  • 3 ardei capia (sau ardei rosii)
  • 1 dovlecel zucchini verde
  • 1 gulie
  • 4 fire de praz
  • 2 morcovi
  • 4 fire de sparanghel
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 fir de cimbru