Aperitiv cu aluat crocant si legume
De catre Joseph Hadad
Sfarsitul lunii aprilie sta sub semnul pregatirilor pentru sarbatorile de Pasti. Chef Joseph Hadad ne propune un meniu indraznet, pentru toata familia, in care ingrediente usoare si proaspete sunt pregatite si prezentate cu fastul cuvenit momentului, iar traditia este interpretata in cheie contemporana.

Ridicat
>60'
0/5
Redus
Ingrediente pentru
Ingrediente 4 portii
- 5 foi de placinta
- 3 ardei galbeni grasi
- 300 g conopida proaspata sau congelata
- 3 ardei capia (sau ardei rosii)
- 1 dovlecel zucchini verde
- 1 gulie
- 4 fire de praz
- 2 morcovi
- 4 fire de sparanghel
- ulei de masline
- sare
- 1 fir de cimbru
- 5 foi de placinta
- 3 ardei galbeni grasi
- 300 g conopida proaspata sau congelata
- 3 ardei capia (sau ardei rosii)
- 1 dovlecel zucchini verde
- 1 gulie
- 4 fire de praz
- 2 morcovi
- 4 fire de sparanghel
- ulei de masline
- sare
- 1 fir de cimbru