ARIPIOARE DE PUI LA CUPTOR, ÎN SOS TERIYAKI

Usor
>30'
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 600 g aripioare de pui, cu piele
- 2 linguri de praf de copt
- 1/4 lingură de sare
- 100 ml sos de soia
- 2 lingurițe de zahăr brun
- 2 lingurițe de miere
- 1 linguriță de semințe de susan
- 2 lingurițe de fulgi de chili
- 1 frunze de pătrunjel tocate
- 1 sos sweet chili
- 600 g aripioare de pui, cu piele
- 2 linguri de praf de copt
- 1/4 lingură de sare
- 100 ml sos de soia
- 2 lingurițe de zahăr brun
- 2 lingurițe de miere
- 1 linguriță de semințe de susan
- 2 lingurițe de fulgi de chili
- 1 frunze de pătrunjel tocate
- 1 sos sweet chili