Vinete gratinate cu brânză și sos de roșii la cuptor

Usor
>30'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 2 vinete medii, tăiate rondele de 1 cm grosime
- 1 lingură sare grunjoasă
- 125 g făină
- oregano
- 1/2 linguriță busuioc uscat
- 1/2 linguriță pudră de usturoi
- 1/2 linguriță piper măcinat
- 480 ml ulei de floarea soarelui
- 650 g passata
- 2 linguri busuioc verde tocat
- 200 g mozzarella maturată, rasă
- 100 g parmezan ras
- 8 felii mozzarella fresca
- 2 vinete medii, tăiate rondele de 1 cm grosime
- 1 lingură sare grunjoasă
- 125 g făină
- oregano
- 1/2 linguriță busuioc uscat
- 1/2 linguriță pudră de usturoi
- 1/2 linguriță piper măcinat
- 480 ml ulei de floarea soarelui
- 650 g passata
- 2 linguri busuioc verde tocat
- 200 g mozzarella maturată, rasă
- 100 g parmezan ras
- 8 felii mozzarella fresca