RASOL DE MIEL BREZAT ÎN OȚET BALSAMIC ȘI VIN ROȘU

0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 3 bucăți de rasol de miel
- 4 linguri de ulei de măsline
- 3 crenguțe de rozmarin
- 150 ml oțet balsamic
- 300 ml vin roșu
- 300 ml apă
- 1 căpățână de usturoi zdrobită
- 2 cepe mari tăiate în sferturi
- 1 morcov tăiat felii
- 1 sare și piper după gust
- 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
- 7 cartofi medii tăiați cuburi
- 150 g unt 82% grăsime, la temperatura camerei, tăiat cubulețe
- 200 ml lapte cald
- 3 linguri de leurdă tocată
- 3 bucăți de rasol de miel
- 4 linguri de ulei de măsline
- 3 crenguțe de rozmarin
- 150 ml oțet balsamic
- 300 ml vin roșu
- 300 ml apă
- 1 căpățână de usturoi zdrobită
- 2 cepe mari tăiate în sferturi
- 1 morcov tăiat felii
- 1 sare și piper după gust
- 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
- 7 cartofi medii tăiați cuburi
- 150 g unt 82% grăsime, la temperatura camerei, tăiat cubulețe
- 200 ml lapte cald
- 3 linguri de leurdă tocată