Ai cautat reteta RASOL DE MIEL BREZAT ÎN OȚET BALSAMIC ȘI VIN ROȘU
Mega image logo
  •  RASOL DE MIEL BREZAT ÎN OȚET BALSAMIC ȘI VIN ROȘU

RASOL DE MIEL BREZAT ÎN OȚET BALSAMIC ȘI VIN ROȘU

 RASOL DE MIEL BREZAT ÎN OȚET BALSAMIC ȘI VIN ROȘU
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 3 bucăți de rasol de miel
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 3 crenguțe de rozmarin
  • 150 ml oțet balsamic
  • 300 ml vin roșu
  • 300 ml apă
  • 1 căpățână de usturoi zdrobită
  • 2 cepe mari tăiate în sferturi
  • 1 morcov tăiat felii
  • 1 sare și piper după gust
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
  • 7 cartofi medii tăiați cuburi
  • 150 g unt 82% grăsime, la temperatura camerei, tăiat cubulețe
  • 200 ml lapte cald
  • 3 linguri de leurdă tocată
  • 3 bucăți de rasol de miel
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 3 crenguțe de rozmarin
  • 150 ml oțet balsamic
  • 300 ml vin roșu
  • 300 ml apă
  • 1 căpățână de usturoi zdrobită
  • 2 cepe mari tăiate în sferturi
  • 1 morcov tăiat felii
  • 1 sare și piper după gust
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
  • 7 cartofi medii tăiați cuburi
  • 150 g unt 82% grăsime, la temperatura camerei, tăiat cubulețe
  • 200 ml lapte cald
  • 3 linguri de leurdă tocată