Paște

Mega bunătăți alături de cei dragi

Știm că abia aștepți să-i vezi pe toți cei dragi în jurul mesei de PAȘTE. MEGA IMAGE a pregătit o mulțime de produse de sărbătoare și oferte de neratat!

Comandă online

De PAȘTE, Mega Iepurașul îți umple coșul cu reduceri

De Paște, punem mici secrete în toate bunătățile! Cu gândul deja la sărbătorile de Paște, te invităm într-o nouă poveste în jurul mesei pline cu bunătăți specifice. Păstrăm tradițiile, dar adăugăm și ceva nou, mici secrete pentru o masă și mai sănătoasă. Totul alături de Nature's Promise, aliatul perfect prin gama largă de produse bune și la gust, dar și pentru sănătoate.

Mega bunătăți de Paște

Nicio masă de Paște nu este completă fără produsele noastre tradiționale: drobul, pasca și ouăle vopsite

Bucurii cu gust de sărbătoare

De Paște, la MEGA ai parte de bucurii cu gust de sărbătoare! Iepurașii de ciocolată n-au fost nicicând mai eleganți, ca în hainele noi de Paște din acest an. Îndulcește Paștele cu cele mai variate și delicioase dulciuri!

Coșuri cadou de Paște, selecție de bunătăți rafinate

Descoperă colecția de coșuri cadou cu surprize rafinate care vor impresiona de la prima vedere. La MEGA găsești cadouri de Paște gata pregătite, cu specialităţi gourmet pentru adevăraţii iubitori de bun gust!

Vopsea de ouă, atracția de pe masa de Paște

Roșu, galben sau albastru? Sau poate preferi nuanțele pastelate: liliachiu, roz, turcoaz? La MEGA găsești o gamă variată de vopsea pentru a crea cele mai frumoase 
ouă de Paște.

Cadouri magice pentru cei dragi

Dăruiește-le celor dragi ceva NOU, ceva UTIL, ceva BUN. MEGA îl ajută pe Iepurașul de Paște să aducă acele cadouri magice pe care nu ai cum să nu le iubești!

Curățenia de PAȘTE începe cu MEGA

Simplu și rapid aduci lumină, strălucire și un miros proaspăt în casa ta cu produsele de curățenie de la MEGA!

Descopera ofertele si beneficiile

Intra in cont pentru o experienta personalizata.