Obiceiuri sanatoase

Obiceiuri Mega Sănătoase

Un stil de viață echilibrat este esențial pentru sănătatea și bunăstarea ta. Să fii bine cu tine înseamnă să ai grijă de corpul tău și să te alimentezi corect. O dietă sănătoasă contribuie direct la echilibrul fizic și emoțional și poate preveni problemele de sănătate.

Pentru a încuraja acest stil de viață armonios, bonul de cumpărături de la Mega Image care conține fructe și legume îți aduce 20% discount în locațiile REGINA MARIA la consultații, endoscopii și colonoscopii, analize medicale și investigații de imagistică sau un pachet de investigații dentare GRATUIT în locațiile Regina Maria Dental Clinics.

Consultă regulamentul complet aici

Cumpără fructe/ legume de la Mega Image

Cumpără fructe sau legume în perioada 01.06.2024 - 31.08.2024 de la Mega Image (din magazine sau online), păstrează bonul și vino cu el la Regina Maria.

Programează-te în call-center sau online

Programează-te în call-center (tel:0219268) și specifică că ai bonul Mega Image sau completează formularul pentru a te programa online

Beneficiază de 20% discount

Programează-te la consultații, endoscopii sau colonoscopii, analize de laborator și investigații de imagistică și beneficiezi de 20% discount în locațiile REGINA MARIA.

Sau pachet dental gratuit

Sună la 021 9777, specifică că ai bonul Mega Image și primești un pachet dental gratuit (consultație, radiografie și plan de tratament)

Cumpără legume și fructe

Întrebări Frecvente

Care este valabilitatea campaniei?

Când îmi fac programare trebuie să specific că dețin bonul Mega Image?

La ce servicii am discount?

În ce orașe este disponibilă campania?

Cum pot intra în posesia reducerii de 20%?

Cum pot intra în posesia pachetelor gratuite de investigații dentare?

Campania este adresată și abonaților Rețelei de Sănătate REGINA MARIA?