Luna Iubirii

La MEGA ai TOT ce-ți poftește INIMA 💕 

Ciocolată neagră fină, vin roșu catifelat, căpșune aromate și frișcă delicioasă sunt cele mai îndrăgite moduri prin care îți poți declara iubirea. Cu ele nu vei da greș niciodată de Ziua Îndrăgostiților! Însă, poți mai mult decât atât!
Celebrează Luna Iubirii alături de noi, cei mega îndrăgostiți de mâncarea bună!

Rețeta lunii 🥞

Love is in the air și…. în bucătărie! Rețetele noastre pentru luna februarie au iz romantic și te vor ajuta să pregătești rapid ceva delicios, cât ai cânta celebrul refren. Indiferent de felul de mâncare pe care îl alegi de Ziua Îndrăgostiților, te vei bucura de o casă care va mirosi uimitor pe măsură ce gătești, iar iubita/iubitul va simți dragostea cu fiecare mușcătură.

Clătite clasice franțuzești

Nu vei da greș cu rețeta noastră de clătite franțuzești. Sunt atât de simplu de preparat și le poți folosi ca bază atât pentru umpluturi dulci, cât și sărate. Experimentează adăugând diverse arome - scorțișoară, vanilie sau rom - sau combinând diverse tipuri de făină. Posibilitățile sunt nelimitate!

Citește rețeta

Ciocolată & Delicatese dulci 🍫

Dragostea adevărată este unică. La fel și amintirile pe care le strângeți împreună. Descoperă aromele sublime ale pralinelor sau notele subtile din trufele de ciocolată pe care le găsești la Mega Image, frumos ambalate în cutii în formă de inimă.

Comandă

Vinuri & Șampanie 🥂

O întâlnire romantică fără vin? Puțin probabil să fie ceea ce trebuie, deoarece licoarea dragostei cere întotdeauna companie. Nu mai sta pe gânduri și adu în inima casei tale aromele vinurilor noastre românești sau cele provenite de pe podgoriile renumite ale Italiei sau Franței.
Acompaniem mesele delicioase și dezlegăm simțurile, cu cele mai rafinate tipuri de băuturi.

Comandă

Brânzeturi & Specialități din carne 🧀

Noi credem că iubirea e mai puternică pe stomacul plin. Luați loc la masă și permiteți-ne să vă oferim cele mai delicioase specialități de brânzeturi și carne. Bucurați-vă așadar de o zi de răsfăț culinar și petreceți Ziua Îndrăgostiților în cea mai bună formă.