Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

InspiratieDietaPranzul de la birou cu produse Mega Image
Inspiratie

Pranzul de la birou cu produse Mega Image

Pranzul trebuie sa reprezinte masa de baza in dieta atat a copilului cat si a adultului si a persoanelor varstnice. O masa de pranz care va aduce un aport corespunzator va face ca organismul sa fie bine echilibrat si nu va mai necesita un aport important la masa de seara.Varianta bazata pe o masa bogata in proteine devine o obisnuinta.

Mega Image ofera astfel numeroase variante pe baza de carne de pui preparate la rotisor sau la gratar-pulpe,piept,aripioare,frigarui. O masa de pranz poate fi alcatuita din 200gr pulpe de pui dezosate la gratar si castravetii in otet 365. Este o varianta usor de servit in orice conditii,inclusiv la birou,care aduce un aport normocaloric pentru o masa de pranz,pentru o persoana adulta normal,cu o activitate fizica redusa sau medie.

Carnea de pui reprezinta o importanta sursa de proteine de calitate superioara,care beneficiaza de majoritatea aminoacizilor de care organismal uman are nevoie,si mai ales de cei esentiali,pe care singur nu i-ar putea sintetiza.Proteinele au rol energetic important,furnizand per gram acelasi numar de calorii ca si carbohidratii. In plus au rol plastic,adica in reparareaa tesuturilor lezate,intrand de asemenea in structura unor compusi importanti ai organismului:hormone,enzime,catalizatori. Pulpele de pui la gratar 365 ofera un aport energetic de 193 de kcal per 100g produs deci circa 390kcal per portie. Aportul proteic este important de circa 46kcal per portie si un aport de lipide de 21g per portie.Carnea de pui aduce si vitamin liposolubile de tipul A,D,E sau K dar mai ales vitamine din grupul B. Pot fi deci consumate de persoanele adulte,copii dar si varstnici si chiar cu probleme metabolice respectiv diabetici  sau cu dislipidemii. Nu contin conservanti sau alti aditivi,contin doar sare si piper negru,ceea ce le adduce o aroma placuta.

 

Castravetii in otet 365 sunt o garniture foarte buna pentru pulpele de pui la gratar.Au un continut extreme de redus de calorii,doar 12kcal per 100g si de aceea sunt preferati mai ales in dietele de slabit. Nu aduc deloc grasimi ca aport iar cel de proteine si carbohidrati este minim.Sunt foarte aromatici datorita combinatiei de piper negru,marar,boabe de mustar in care sunt murati. O varianta vegetala sau de post usor de servit la birou este cea cu zacusca de ciuperci 365 de 295g. Are un continut caloric mediu de circa 103kcal per 100g ceea ce inseamna un aport de circa 305kcal per portie. Aduce un aport redus de proteine de 6,9g per portie  si un aport mai insemnat de carbohidrati si lipide de 28,3g per portie respectiv 18,5g. Se poate combina cu 3-4 tartine din orez expandat 365 sau de 2-3 felii de paine integrala 365 sau 1-2 chifle proaspete de diferite sortimente. Aportul de grasimi vegetale este unul important,avand ca efect o satietate pe un termen ceva mai lung decat in cazul meselor bogate in carbohidrati simpli.

Aceasta a 2 a varianta ofera un aport mai bogat in fibre si este mai recomandat persoanelor cu tulburari de transit. Ambele variante se incadreaza intr-un aport de circa 500kcal care poate fi util si in cazul unor diete de slabit,putand fi solutii de ales in functie de particularitatile metabolice individuale.