Generația care ține pasul. Indiferent de vremuri
Campanii si promotii in magazine

Generația care ține pasul. Indiferent de vremuri

Pentru elevi, izolarea la domiciliu și distanțarea socială au fost probabil cele mai grele încercări prin care au trecut. Școala s-a mutat acasă sau în online și i-a provocat pe elevii de liceu să se pregătească singuri, individual, pentru examenul de bacalaureat. 

Foarte mulți au mers mai departe și au ținut pasul. Au dat BAC-ul și au luat nota 10. 

Ne-au arătat că există doar "se poate", că niciun drum de început nu e ușor, dar că totul este posibil.

Ei sunt cei care au nevoie de susținere pentru validarea calităților, resurselor și creativității lor. Împreună, le spunem BRAVO! 

PREMII PENTRU O GENERAȚIE DE NOTA 10

În noua realitate, acum mai mult decât oricând, ne ridicăm și îi felicităm pe elevii din acest an care au luat nota 10 la examenul de BAC.

Noi, Mega Image, le oferim un moment simbolic de absolvire cu nota 10. Le dedicăm această campanie și oferim fiecărui elev un premiu. 

În perioada 11 iulie – 11 august 2023, dacă ești absolvent de BAC cu nota 10, înscrie-te în campanie, la adresa 
Bacde10@mega-image.ro, și noi îți vom trimite kit-ul de absolvent din partea noastră. Alături de un sincer BRAVO!

Dacă știi un absolvent de liceu care a luat BAC-ul cu nota 10, la care poate nu va ajunge mesajul nostru, înscrie-l în campanie. Noi o să avem grijă să ajungă la ea/el un mesaj pe care vrei să îl transmiți alături de premiu. 

Pentru a fi validat, elevul care a lua media 10 la Bac este rugat să trimită un mesaj la adresa de e-mail Bacde10@mega-image.ro, care să conțină următoarele: nume și prenume, diploma de bacalaureat sau o adeverință tip emisă de unitatea de învățământ care atestă nota 10 la examenul de bacalaureat 2023, copie act de identitate și o adresă de corespondență pentru livrarea premiului.

Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul campaniei aici.

Declarația de angajament și consimțământ parental poate fi descărcată de aici. ÎMPREUNĂ FACEM BINE!