Mega image logo

undefined

Categorii produse

Categorii specifice

Inchide
French Bull
Rezerva acum un interval orar pentru sau ridicare din magazin

French Bull

Campanii si promotii in magazine

French Bull

Stimați clienți,

Având în vedere stocurile limitate ale produselor participante la campania French Bull, vă informăm cu privire la modificarea regulamentului astfel: acordarea punctelor bonus se va face până pe data de 20 august, iar produsele vor putea fi achiziționate până pe data de 28 august.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm în continuare la cumpărături!

Vara aceasta, colorează-ți stilul!

Produsele French Bull ajung din nou în magazinele Mega Image, de data aceasta într-o explozie de culori, energie și stare de bine! Dacă ești mereu în mișcare și ai nevoie de hidratare, te așteptăm să descoperi o gamă variată de sticle și căni pe care să le iei cu tine oriunde, dar și prosoape care să îți coloreze și să îți transforme baia într-un adevărat loc de relaxare.

Cum poți colecționa punctele bonus pentru produsele French Bull?

Jackie Shapiro

Designer-ul Jackie Shapiro a lansat brandul French Bull în 2002. Astăzi, French Bull este un brand global, cu o gamă largă de produse, de la electronice la accesorii de călătorie. Fiind un vechi rezident al orașului New-York, începuturile din modă și muzică ale lui Jackie au fost marcate de un stil vibrant și energic, iar toate acestea au pus amprenta pe produsele brandului French Bull. 

Produsele French Bull:


 

 

 
Regulamentul campaniei aici.