expeditia-oceanelor

Salut, exploratorule!
Te invităm alături de noi în Expediția Oceanelor.

Printr-un album plin de descoperiri, vom explora împreună lumea din oceanele și mările lumii, cu foarte multe specii fascinante de animale marine. Aici trăiesc unele dintre cele mai minunate vietăți.

Completează întreaga colecție în albumul tau

Poți colecționa cele 102 abțibilduri cu care vei completa pas cu pas albumul din colecție. Pregatește-te de întâlniri cu stele de mare, pești dragon, rechini tigru și balene albastre.

Distrează-te cu tatuaje
surpriză


Dacă ești norocos, poți descoperi într-un pachet cu abțibilduri și o surpriză: un tatuaj cu un animal marin dintre cele mai îndrăgite.
Atenție: rechinul albastru va fi un tatuaj spectaculos!

Poți crea lumi subacvatice la tine în cameră cu plușurile mici (căluț de mare, broască țestoasă, pește clovn, pinguin, rechin) sau cu plușul cel mare, balena albastră, care în realitate este lungă de... 30 de metri!
Poartă cu tine în călătorii poveștile marine prin brelocurile cu animale. Și intra în rol oricând cu cele mai amuzante costume, de rechin sau caluț de mare.


CUM INTRI ÎN EXPEDIȚIA OCEANELOR? SIMPLU, CA O JOACĂ!

Campania Expediția Oceanelor se desfașoară în toate magazinele Mega Image și Shop&Go până pe 10 mai 2023.

Colecția Expediția Oceanelor include și 5 plușuri mici, de 20 cm (caluț de mare, broască testoasă, pește clovn, pinguin, rechin), un pluș mare (balena albastră), brelocuri (caluț de mare, broasca testoasă, rechin) și costume salopetă (rechin si căluț de mare disponibile în trei mărimi: 110-116 cm, 122-128 cm, 134-140 cm).

Campanie valabilă în perioada 02.03-10.05.2023, conform regulamentului.
Produsele: plușuri, salopete, brelocuri sunt disponibile în magazinele Mega Image și pe mega-image.ro în limita stocului disponibil.