Mega Image continuă ritmul expansiunii și intră pe noi teritorii din țară
Mega Image Romania

Mega Image continuă ritmul expansiunii și intră pe noi teritorii din țară

București, 5 iunie 2019 – Mega Image continuă strategia de dezvoltare și expansiune în teritorii noi prin inaugurarea a 23 de magazine de la începutul anului până în prezent, în diferite zone ale țării. Strategia de expansiune are la bază promisiunea de a oferi inspirație la cumpărături clienților pe un teritoriu apropiat și familiar acestora.

Astfel, după expansiunea din ultimii doi ani pe piețe noi, mature și cu potențial, precum Cluj-Napoca și Timișoara, Mega Image a continuat în acest an extinderea și în Moldova, prin deschiderea primului supermarket din Bacău, în luna aprilie.

Mai mult, prin preluarea lanțului de supermarketuri Zanfir din Vrancea, Mega Image și-a consolidat poziția în regiune, cu 10 magazine noi care au început să fie integrate treptat în rețeaua proprie. Prima parte a anului a marcat remodelarea a cinci dintre cele zece magazine, în Focșani și Bacău, urmând ca, în cea de-a doua parte a anului, Mega Image să ajungă în noi teritorii, precum Adjud, Panciu și Târgu Ocna, prin remodelarea altor magazine Zanfir.

„Accelerăm ritmul expansiunii noastre și ajungem pe noi teritorii, centre urbane puternice, în care vrem să ne consolidăm treptat poziția de lider de proximitate. Ambiția noastră este să fim aproape de clienții noștri, să ne integrăm cât mai bine în stilul lor de viață și să îi inspirăm zilnic prin oferta noastră de produse de calitate, prin mărcile proprii și produsele locale. A fost un început de an alert și vom continua în perioada următoare în același ritm, cu deschideri de noi magazine în Iași și alte teritorii din țară,” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Strategia de expansiune Mega Image va continua în a doua jumătate a anului 2019 și va include consolidarea prezenței în zona Moldovei, prin deschiderea primelor magazine pe piața din Iași, în patru locații până la finalul anului, precum și consolidarea poziției în piețele deschise recent, din Timișoara și Cluj.

În același timp, dezvoltarea va fi susținută și prin consolidarea prezenței în zonele în care Mega Image își desfășoară deja activitatea de mult timp, precum București, Giurgiu și Prahova.

Despre Mega Image
Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 697 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.