Campanii si promotii in magazine

Sacoşele Mega Chic

Bucuria de a le aduce zâmbetul pe buze celor care ne trec pragul zilnic ne îndeamnă să sprijinim inițiative mega creative. Ideea de a le oferi clienților noștri o sacoșa reutilizabilă și inedită i-a împins pe mulți tineri designeri români să ne surprindă cu propuneri memorabile pe care au avut șansa de a le materializa prin competiția Mega Chic.
Astfel, mai mult că niciodată, ne dorim să scoatem din anonimat rutina cumpărăturilor zilnice prin noi experiențe surprinzătoare și să transformăm sacoșa Mega Chic într-un accesoriu de colecție și de inspirație 100% românească. 

Colecţia 2017

Vara aceasta tocmai a devenit mai chic. Sau, de ce nu, Mega Chic!  
După cum te-am obișnuit, colecțiile de sacoșe reutilizabile nu sunt doar funcționale, ci au și un design care cu siguranță atrage privirile. Propunerile creative și-au găsit și 3 câștigători!  
Showroom-ul Mega Chic este în toate magazinele noastre, așa că îți sugerăm să te lași inspirat și să te bucuri de cele 3 modele must-have pentru orice tip de cumpărături. Temele în care se încadrează sunt Cool Statement și Yummy Inspiration. 

Colecția toamnă 2016

Poți admira și achiziționa noua colecție în toamna anului 2016 în magazinele Mega Image. Până atunci, iată care au fost câstigatorii: 

Colecția ianuarie 2016

O nouă colecție de sacoșe reutilizabile a putut fi găsită în magazinele Mega Image la începutul anului 2016. Inspirați de numărul mare de propuneri creative am relansat o colecția nouă pentru a da șansa mai multor participanți să își transforme ideea în accesoriu de colecție. 

Colecția iulie 2015

Câștigătorii primei ediții au fost desemnați la finalul anului 2014 iar noile colecții de sacoșe reutilizabile au putut fi găsite în magazine începând cu luna iulie 2015. 

Competiţia Mega Chic

Ediţia 1 Mega Chic 2014

Prima ediție Mega Chic a avut loc în 2014 cu 3 teme de concurs: Eco Attitude, Creații Românești și Cult Urban, prin care Mega Image și-a propus să exploateze teme ancorate în viața orașului, care este o sursă inepuizabilă de inspirație și energie creativă. Competiția Mega Chic se adresează tuturor celor care sunt interesați de design și proiecte culturale, pasionați de fotografie sau pur și simplu de cele mai noi trend-uri de fashion și cuisine. Participanții au putut să înscrie lucrările creative în perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014. 

Ediţia 2 Mega Chic 2015

Competiția Mega Chic de la finalul anului 2015 a premiat cele mai bune idei pentru temele: Cool Statement (typography, zicale românești cu substrat, expresii care ne inspiră sau ne fac să zâmbim, sau pur și simplu un statement pe care vrei să îl poarte toată lumea), Yummy Inspiration (eye candy la propriu și la figurat, delicii apetisante în forme care te dau peste cap, bunătăți sănătoase sau plăcerile vinovate ale pofticioșilor din orașul tău) sau Smart Community (bucurii de weekend, clipe speciale cu prieteni buni și familia ta, lucruri care merită sărbătorite, zâmbete, cadouri și lucruri care te fac fericit).