Here is Product Details Sticky Short Info
  • Landmann
  • Landmann
  • Landmann

Landmann | Gratar din fonta 35cm

Produs momentan indisponibil online
Gratar Butoias, cca. 36 cm x 46.5 cm x 40 cm. Cuva de ardere din fonta turnata. Gratar pentru alimente din fonta turnata. Reglarea inaltimii gratarului pentru alimente. Manere din lemn. Sertar de aerisire pentru dirijarea circulatiei aerului.
In aceasta pagina

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Atentie! Nu utilizati alcool sau benzina pentru aprindere sau reaprindere! Utilizati aprinzatoare in conformitate cu EN 1860-3!
Detalii de utilizare
Atentie! Nu utilizati alcool sau benzina pentru aprindere sau reaprindere! Utilizati aprinzatoare in conformitate cu EN 1860-3!
Volum alcool
0
Volum alcool
0

ID: 9881

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice, pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.