• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  
Inapoi

Pachet cadou apa de toaleta si deodorant spray Hammam 100ml+150ml

Tesori

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Set Tesori Aromatic deodorant spray 150 ml + Aromatic perfume apa de toaleta 100 ml.

Ingrediente

Tesori Aromatic deodorant spray: alcohol denat, butane, propane, parfum, isobutane, argana spinosa kernel oil, citrus aurantium amara flower extract, 2-methyl 5-cyclohexylpentanol, isopropyl myristate, propylene glycolm aqua, butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, coumarin, geraniol, hydroxyischexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool. Tesori Aromatic perfume apa de toaleta: alcohol denat, parfum, aqua, bht, arganaia spinosa kernel oil, citrus aurantium, amara flowerextract, propylene glycol, butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, coumarin, geraniol, hydroxyischexyl 3-cycloxene carboxaldehyde, limonene, linalool.

detalii de utilizare

Tesori apa de toaleta: Vaporizator natural. Inflamabil. Doar pentru uz extern. Tesori deodorant spray: Recipient sub presiune. Poate exploda daca este expus la surse de caldura. Nu perforati sau aruncati in foc ambalajul nici dupa golire. Nu pulverizati asupra unei surse de foc sau pe materiale incandescente. Nu apropiati de surse de ardere. Nu fumati in timpul folosirii. A nu se lasa la indemna copiilor. Nu pulverizati pe pielea iritata sau crapata. Evitati contactul cu ochii. Doar pentru uzextern.

detalii pastrare produs

Tesori apa de toaleta: A se tine departe de caldura si flacari. Tesori deodorant spray: Poate exploda daca este expus la surse de caldura. A se feri de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti si alte surse de ardere. A se proteja de razele soarelui si nu expuneti la temperaturi ce depasesc 50 de grade Celsius.

ID:12228

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista