Here is Product Details Sticky Short Info
  • Robby Bubble
  • Robby Bubble
  • Robby Bubble
Robby Bubble

Sampenie pentru copii Party Kit 0.75L

29.53 Lei/L
29.53 Lei/L
22,15 Lei

ROBBY BUBBLE a inventat conceptul de sampanie pentru copii in lume, fiind produsa pentru prima data in 1994 de catre grupul german Schloss Wachenheim, grup din care ZAREA face parte. Fiind gandita pentru copii nu contine, evident, alcool si are un gust de fructe bine definit si placut. Este oferita in 5 sortimente: capsuni, piersica, cirese, zmeura si tropical.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0 g/100 ml
Valoare energetica40 kcal/100 ml
Glucide10 g/100 ml
Sodiu0.03 g/100 ml
Proteine0 g/100 ml
Ingrediente
Apa, zahar, suc de struguri rosii (3,8%) din suc concentrat de struguri rosii, suc de capsuni (1,8%) din suc concentrat de capsuni, suc de cirese (1,2%) din suc concentrat de cirese, dioxid de carbon, acidifiant: acid citric, aroma, conservant: dimetilpirocarbonat. Continut de fruct (min. 6,8%).
Detalii de utilizare
Se serveste racit, odata deschis se pastreaza la frigider si se consuma in 48 ore. A se deschide in prezenta unui adult. A se consuma inainte de: a se citi pe capsula.
Detalii pastrare produs
Atentie: continutul este sub presiune! A se pastra in locuri ferite de inghet si razele directe ale soarelui. Odata deschis se pastreaza la frigider si se consuma in 48 ore.
Volum alcool
0

ID: 94137

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.