Here is Product Details Sticky Short Info
Escal | Melci burgundy 97g
Produs momentan indisponibil online
Escal melci burgundi 97 g.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 34.4 g/100 g |
Valoare energetica | 353 kcal/100 g |
Glucide | 2.3 g/100 g |
Fibre | 1.1 g/100 g |
Sodiu | 1.24 g/100 g |
Proteine | 10.6 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 34.4 g/100 g |
Valoare energetica | 353 kcal/100 g |
Glucide | 2.3 g/100 g |
Fibre | 1.1 g/100 g |
Sodiu | 1.24 g/100 g |
Proteine | 10.6 g/100 g |
Ingrediente
Carne de melci (moluste) 48% (Hellxpomatia, vin alb, sare, condimente, telina), unt 41% (lapte), usutroi, patrunjel esalota, sare, piper.
Ingrediente
Carne de melci (moluste) 48% (Hellxpomatia, vin alb, sare, condimente, telina), unt 41% (lapte), usutroi, patrunjel esalota, sare, piper.
Alergeni
Melci, telina, lapte. Fabricat intr-o unitate in care se mai utilizeaza oua, grau, soia, crustacee, peste.
Alergeni
Melci, telina, lapte. Fabricat intr-o unitate in care se mai utilizeaza oua, grau, soia, crustacee, peste.
Detalii pastrare produs
A se pastra in frigider la (+4 grade celsius) 1 zi. In compartimentul cu gheata al frigiderului la (-6%) 3 zile, in congelator la -18 grade Celsius. La cuptor, indepartati folia care acopera tavita cu produsul. Introduceti tavita pe un grilaj situat la mijlocul cuptorului (nu asezati in apropierea marginilor cuptorului). Incalziti la 150 grade Celsius (termostat 5), timp de 12 si 15 minute. Melcii sunt gata cand untul incepe sa sfaraie. Scoateti grilajul cu produsul afara in cuptor si lasati sase raceasca aproximativ 20 de secunde inainte de servire.
Detalii pastrare produs
A se pastra in frigider la (+4 grade celsius) 1 zi. In compartimentul cu gheata al frigiderului la (-6%) 3 zile, in congelator la -18 grade Celsius. La cuptor, indepartati folia care acopera tavita cu produsul. Introduceti tavita pe un grilaj situat la mijlocul cuptorului (nu asezati in apropierea marginilor cuptorului). Incalziti la 150 grade Celsius (termostat 5), timp de 12 si 15 minute. Melcii sunt gata cand untul incepe sa sfaraie. Scoateti grilajul cu produsul afara in cuptor si lasati sase raceasca aproximativ 20 de secunde inainte de servire.