Here is Product Details Sticky Short Info
Iglo | Batoane de peste 280g
Produs momentan indisponibil online
100% File de peste marin de Alaska, dezosat, pane, pre-prajit, produs congelat rapid. Fish Finger in crusta mai crocanta. File de peste marin de Alaska (Theragra chalcogramma), zona de captura: Pacificul de Nord-Vest (FAO 61) si Pacificul de Nord-Est (FAO 67), unelte de pescuit: traule.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 9.1 g/100 g |
Valoare energetica | 216 kcal/100 g |
Glucide | 20 g/100 g |
Fibre | 0.9 g/100 g |
Sodiu | 0.89 g/100 g |
Proteine | 12 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.7 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 9.1 g/100 g |
Valoare energetica | 216 kcal/100 g |
Glucide | 20 g/100 g |
Fibre | 0.9 g/100 g |
Sodiu | 0.89 g/100 g |
Proteine | 12 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.7 g/100 g |
Ingrediente
Peste marin de Alaska 58%, pesmet (faina de GRAU, apa, condimente, sare, drojdie), ulei de rapita, apa, faina de GRAU, amidon de cartofi, sare.
Ingrediente
Peste marin de Alaska 58%, pesmet (faina de GRAU, apa, condimente, sare, drojdie), ulei de rapita, apa, faina de GRAU, amidon de cartofi, sare.
Detalii de utilizare
Pestele trebuie sa fie gatit bine si omogen! Cu toate masurile de precautie luate pentru a indeparta oasele, produsul poate contine urme de oase.
Detalii de utilizare
Pestele trebuie sa fie gatit bine si omogen! Cu toate masurile de precautie luate pentru a indeparta oasele, produsul poate contine urme de oase.
Alergeni
Contine peste si gluten.
Alergeni
Contine peste si gluten.
Detalii pastrare produs
A se pastra la -18grade C. Preparare: In cuptor: Preincalziti cuptorul inclusiv tava cuptorului, la temperatura de 220grade C. Batoanele de peste, fara decongelare prealabila, se pun cu grija in tava cuptorului, pe o hartie speciala pentru coacere. Asezati tava pe sina de sus a cuptorului si coaceti aproximativ 15-17 minute. Dupa 9 minute, batoanele din peste se vor intoarce de pe o parte pe alta. In cuptoare cu aer fierbinte: Batoanele din peste se coc in aproximativ 13-15 minute. Dupa 8 minute, batoanele din peste se vor intoarce de pe o parte pe alta. In tigaie: Intr-o tigaie incingeti un strat de aproximativ 1/2 cm ulei. Adaugati batoanele din peste fara decongelare prealabila, avand grija ca uleiul sa nu se raceasca prea mult. Batoanele din peste se prajesc timp de 5-8 min, la foc potrivit, pana vor deveni galben-aurii. In acest timp, batoanele din peste se vor intoarce de pe o parte pe alta, de mai multe ori. Pestele trebuie sa fie bine si omogen gatit!
Detalii pastrare produs
A se pastra la -18grade C. Preparare: In cuptor: Preincalziti cuptorul inclusiv tava cuptorului, la temperatura de 220grade C. Batoanele de peste, fara decongelare prealabila, se pun cu grija in tava cuptorului, pe o hartie speciala pentru coacere. Asezati tava pe sina de sus a cuptorului si coaceti aproximativ 15-17 minute. Dupa 9 minute, batoanele din peste se vor intoarce de pe o parte pe alta. In cuptoare cu aer fierbinte: Batoanele din peste se coc in aproximativ 13-15 minute. Dupa 8 minute, batoanele din peste se vor intoarce de pe o parte pe alta. In tigaie: Intr-o tigaie incingeti un strat de aproximativ 1/2 cm ulei. Adaugati batoanele din peste fara decongelare prealabila, avand grija ca uleiul sa nu se raceasca prea mult. Batoanele din peste se prajesc timp de 5-8 min, la foc potrivit, pana vor deveni galben-aurii. In acest timp, batoanele din peste se vor intoarce de pe o parte pe alta, de mai multe ori. Pestele trebuie sa fie bine si omogen gatit!
Volum alcool
0
Volum alcool
0