Here is Product Details Sticky Short Info
Vici | Gustari pizza cu salam afumat picant branza mozzarella si hribi 400g
Produs momentan indisponibil online
Gustari pizza cu salam afumat picant, branza mozzarella si hribi, produs semipreparat, congelat.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 11.7 g/100 g |
Valoare energetica | 251 kcal/100 g |
Glucide | 24.83 g/100 g |
Sodiu | 1.09 g/100 g |
Proteine | 10.8 g/100 g |
Grasimi saturate | 5.25 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 11.7 g/100 g |
Valoare energetica | 251 kcal/100 g |
Glucide | 24.83 g/100 g |
Sodiu | 1.09 g/100 g |
Proteine | 10.8 g/100 g |
Grasimi saturate | 5.25 g/100 g |
Ingrediente
Umplutura 60%, salam picant 43% (carne de porc, carne de vita, grasime de porc, sare, zahar, dextroza, condimente, extracte de condimente, ameliator de aroma E621, antioxidant E301, stabilizatori E450, E451, proteine de porc (hemoglobina), colorant E120, aroma, conservant E250), BRANZA mozzarella 13% (LAPTE pasteurizat, sare de masa, agent de fermentare: clorura de calciu, enzima, bacteria starter, acid lactic), ciuperci champignon 11.50%, masa alba de OU, ceapa prajita (ceapa, FAINA, sare, grasime vegetala), ceapa, hribi 4%, apa, rosii uscate, condimente cu masline, paste de tomate, sare. Aluat 40%: faina de GRAU, apa, ulei de rapita, carbonat de calciu (E170), sare. Umplutura >60%, aluat subtire de 0,8 mm inainte de tratamentul termic.
Ingrediente
Umplutura 60%, salam picant 43% (carne de porc, carne de vita, grasime de porc, sare, zahar, dextroza, condimente, extracte de condimente, ameliator de aroma E621, antioxidant E301, stabilizatori E450, E451, proteine de porc (hemoglobina), colorant E120, aroma, conservant E250), BRANZA mozzarella 13% (LAPTE pasteurizat, sare de masa, agent de fermentare: clorura de calciu, enzima, bacteria starter, acid lactic), ciuperci champignon 11.50%, masa alba de OU, ceapa prajita (ceapa, FAINA, sare, grasime vegetala), ceapa, hribi 4%, apa, rosii uscate, condimente cu masline, paste de tomate, sare. Aluat 40%: faina de GRAU, apa, ulei de rapita, carbonat de calciu (E170), sare. Umplutura >60%, aluat subtire de 0,8 mm inainte de tratamentul termic.
Detalii pastrare produs
Produsul nu necesita decongelare. Cuptor: periati produsul cu ou batut sau acoperiti-l cu sosul preferat si gatiti la +200 grade Celsius, timp de 15 minute cu ventilatorul pornit. La tigaie: ungeti usor o tigaie, puneti produsul in tigaie si gatiti la caldura moderata timp de 5 minute sau pana la culoarea auriu inchis in partea de jos. Adanc prajit: puneti suficient ulei intr-o oala pentru a gati produsul acoperit. Se incalzeste uleiul pana la 160 de grade Celsius, apoi se pune produsul inghetatsi se prajeste aproximativ 3 minute. Conditii de depozitare: la temperaturi sub -18 grade Celsius pana la data inscrisa pe ambalaj.
Detalii pastrare produs
Produsul nu necesita decongelare. Cuptor: periati produsul cu ou batut sau acoperiti-l cu sosul preferat si gatiti la +200 grade Celsius, timp de 15 minute cu ventilatorul pornit. La tigaie: ungeti usor o tigaie, puneti produsul in tigaie si gatiti la caldura moderata timp de 5 minute sau pana la culoarea auriu inchis in partea de jos. Adanc prajit: puneti suficient ulei intr-o oala pentru a gati produsul acoperit. Se incalzeste uleiul pana la 160 de grade Celsius, apoi se pune produsul inghetatsi se prajeste aproximativ 3 minute. Conditii de depozitare: la temperaturi sub -18 grade Celsius pana la data inscrisa pe ambalaj.
Volum alcool
0
Volum alcool
0