Here is Product Details Sticky Short Info
  • MEGA
MEGA

Chifle albe coapte, 6x54g

9.57 Lei/Kg
9.57 Lei/Kg
3,10 Lei
  • 365 Essentials
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Faina de GRAU tip 650, drojdie, faina de SECARA, sare, amelioratot (gluten de GRAU, faina din malt de GRAU, aluat acid uscat din GRAU, stabilizator: guma de guar, emulsifiant : esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu mono- si digliceridele acizilor grasi, corectori de aciditate: bicarbonat de sodiu, acetat de sodiu).
Volum alcool
0

ID: 2134

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.