Here is Product Details Sticky Short Info
  • La Lorraine
La Lorraine

Bagheta rustica alba cu maia 300g

14.97 Lei/Kg
14.97 Lei/Kg
4,49 Lei

O bagheta cu un gust inconfundabil, care te duce cu gandul la faimoasele brutarii din Sudul Frantei. Un gust si o savoare intense, obtinute prin imbinarea cu maiestrie a doua tipuri de maia naturala (de grau si de secara).

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
faina alba de GRAU tip 650 55%, apa, faina de GRAU alba grifica 3%, faina de SECARA, maia 2% (apa, GRAU macinat, SECARA macinata, faina din germeni de GRAU, culturi starter), sare iodata, drojdie, aluat acid (maia) deshidratat din GRAU 0.6% (faina din GRAU, starter), extract din malt de ORZ caramelizat, otet din alcool, amidon din GRAU, GLUTEN din GRAU, faina din malt de ORZ, faina din malt de GRAU, agent de tratatare a fainii: acid ascorbic.
Detalii de utilizare
Se decongeleaza la temperatura camerei 60 minute. Se consuma ca atare. Pentru o coaja crocanta, coaceti 5 minute la 200 grade Celsius
Alergeni
Contine GLUTEN din GRAU. Poate contine urme de seminte de SUSAN, SOIA, LAPTE si MUSTAR.
Detalii pastrare produs
A se pastra la temperaturi de maxim -18 grade Celsius. A nu se recongela dupa decongelare. Dupa decongelare, se pastreaza in ambalaj la temperatura camerei, a se consuma in maxim 3 zile.
Volum alcool
0

ID: 27242