• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Inghetata de ciocolata cu bucati de ciocolata 550g

Amicii - Obssesion

28.05 Lei/Kg -
15,43 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Informatii despre produs

Descriere

Tort de inghetata de ciocolata cu stracciatella.

Ingrediente

Apa, zahar, grasime vegetala (ulei de cocos), cacao cu continut redus de grasime (unt de cacao 10-12%), lapte praf integral, sirop de glucoza, lapte praf degresat, ciocolata 1% (zahar, masa de cacao, unt de cacao, cacao cu continut redus de grasime (unt de cacao 10-12%), lapte praf degresat, grasime vegetala (ulei de cocos), emulsificatori (lecitina de soia, poliricinoleat de poliglicerina), arome. Substanta uscata de cacao 37% minimum), zahar caramelizat, sirop de artar, baton de vanilie, dextroza, amidon modificat din cartof, sirop de caramel, unt, emulsificatori (mono- si digliceride ale acizilor grasi, lecitina de soia), stabilizatori (guma din seminte de carruba, guma de guar, amidon modificat din porumb, pectina), colorant caramel, sare, arome), stratacciatella 5% (zahar, grasimi vegetale hidrogenate (ulei de samburi de palmier), cacao cu continut redus de grasime (unt 10-12%), emulsificator (lecitina de soia), sirop de glucoza, agent de glazurare (shellac), arome).

detalii de utilizare

Produs congelat. A nu se recongela dupa decongelare. Recomandari: calitatea inghetatei se mentine numai pastrata la temperatura recomandata: maximum -18 grade celsius, permiteti inghetatei sa se dezghete 15 minute, inainte de consum, pentru a simti din plin placerea gustului.

Alergeni

Contine lactoza, soia si produse derivate. Poate contine urme de: oua si produse derivate, arahide si alte fructe nucifere.

detalii pastrare produs

Conditii de depozitare si transport: temperatura max: -18 grade celsius.

ID:66505

28.05 Lei/Kg -
15,43 Lei

Acest produs nu este disponibil.
Vezi alternative

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista