Here is Product Details Sticky Short Info
  • Carte D'Or
Carte D'Or

Inghetata Ciocolata alba si Fructul pasiunii 507g

55.21 Lei/Kg
55.21 Lei/Kg
27,99 Lei

Inghetata cu ciocolata alba si inghetata cu fructul pasiunii, cu sos cu fructul pasiunii (13%) si fulgi de ciocolata alba (1.7%). 8% Ciocolata alba in inghetata cu ciocolata alba.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi8 g/100 g
Valoare energetica198 kcal/100 g
Glucide28 g/100 g
Sodiu0.15 g/100 g
Proteine2.5 g/100 g
Grasimi saturate6.7 g/100 g
Ingrediente
LAPTE degresat reconstituit, apa, zahar, sirop de glucoza fructoza, piure din fructul pasiunii (5%), ulei de cocos, sirop de glucoza, ZER pudra (LAPTE), LAPTE praf integral, unt de cacao (1.2%), fructoza, suc concentrat din fructul pasiunii (0.4%), emulsifianti (mono si digliceride ale acizilor grasi, fosfatide de amoniu), stabilizatori (alginat de sodiu, guma de seminte de caruba, guma guar), fibre din GRAU, arome, LAPTE praf degresat, coloranti (caroteni, extract de paprika, curcumina), maltodextrina, corector de aciditate (Acid citric), suc concentrat de lamaie.
Detalii de utilizare
Produs congelat. A nu se recongela dupa decongelare.
Alergeni
Contine lapte si gluten. Poate sa contina soia.
Detalii pastrare produs
Pastrati la temperaturi sub -18 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 18493

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.