Here is Product Details Sticky Short Info
  • Ferrero Rocher
Ferrero Rocher

Inghetata cu ciocolata si alune 4x50g

124.50 Lei/Kg
124.50 Lei/Kg
24,90 Lei

Inghetata de alune acoperite in sos de ciocolata cu bucati de alune.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi30.1 g/100g
Valoare energetica405 kcal/100g
Glucide27.2 g/100g
Sodiu0.099 g/100g
Proteine5.4 g/100g
Grasimi saturate15 g/100 g
Alergeni
Lapte, soia, alune, grau. Poate contine urme de oua, alte fructe cu coaja lemnoasa (migdale, nuci, fistic, nuci de Macadamia)
Volum alcool
0

ID: 38260

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.