Here is Product Details Sticky Short Info
  • Edenia
Edenia

Fasole galbena 450g

16.09 Lei/Kg
16.09 Lei/Kg
7,24 Lei

Edenia fasole galbena 450 g. Fasolea galbena, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita. Textura mai frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.1 g / 100 g
Valoare energetica33 kcal/ 100 g
Glucide4.3 kcal/ 100 g
Fibre3.8 g / 100 g
Sodiu0.05 g / 100 g
Proteine1.9 kcal/ 100 g
Ingrediente
Fasole galbena.
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare! / 6-8 minute la oala.
Detalii pastrare produs
A se pastra la temperaturi de -18 grade Celsius pana la data inscriptionata pe ambalaj, -12 grade Celsius timp de o luna, -6 grade Celsius timp de o saptamana.
Volum alcool
0

ID: 90157

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.