SUPERMARKET ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Crop's
Crop's

Capsuni 300g

-50%
De la 09.02.2022 la 04.01.2023Vezi toate produsele
Produs momentan indisponibil online

Capsuni. Produs congelat.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

-50%

Promotii valabile din 10/02/22 pana in 04/01/23

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Valoare energetica30 kcal/100 g
Glucide5.2 g/100 g
Fibre1.3 g/100 g
Proteine0.7 g/100 g
Ingrediente
Capsuni
Detalii de utilizare
Pentru preparate reci: asezati fructele intr-un singur strat pe o farfurie. Lasati-le la frigider sa se decongeleze. Pentru preparate calde: utilizati fructele fara decongelare. A nu se recongela dupa decongelare.
Alergeni
A se pastra in congelator la -6 grade Celsius (1 saptamana), la -12 grade Celsius (1 luna), la -18 grade Celsius (vezi data limita de consum).
Volum alcool
0

ID: 92043

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.