Here is Product Details Sticky Short Info
  • Ardo
  • Ardo
Ardo

Amestec Wok de legume eco 600g

32.32 Lei/Kg
32.32 Lei/Kg
19,39 Lei

Gusta deliciul natural si ecologic special ambalat pentru tine intr-un mod practic, astfel incat sa satisfaca toate capriciile unui stil de viata dinamic, fara a face rabat de la sanatate.

  • Bio
  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.4 g/100 g
Valoare energetica34 kcal/100 g
Glucide4.3 g/100 g
Fibre3.0 g/100 g
Sodiu0.04 g/100 g
Proteine1.8 g/100 g
Ingrediente
Broccoli, morcovi galbeni, morcovi, fasole verde taiata, ardei rosu cuburi, ceapa cuburi, in proportie variabila.
Detalii pastrare produs
A se pastra in frigider 24 de ore, la -6 grade Celsius doua zile, la -12 grade Celsius doua saptamani, la -18 grade Celsius pana la data limita de pe ambalaj. A se prepara in tigaie.
Volum alcool
0

ID: 98067

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.