Here is Product Details Sticky Short Info
Azuris | File de Pangasius 900g
Produs momentan indisponibil online
File de pangasius fara piele. Proaspat. Congelat.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 2 g/100 g |
Valoare energetica | 293 kcal/100 g |
Glucide | 0 g/100 g |
Proteine | 14 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 2 g/100 g |
Valoare energetica | 293 kcal/100 g |
Glucide | 0 g/100 g |
Proteine | 14 g/100 g |
Ingrediente
80% file de pangasius, fara oase, fara piele, 20% glazura: stabilizatori: E451, E 452.
Ingrediente
80% file de pangasius, fara oase, fara piele, 20% glazura: stabilizatori: E451, E 452.
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii pastrare produs
Conditii de pastrare: -6 grade C (1 saptamana) , -12 grade C (1 luna), -18 grade C (pana la data expirarii). Temperatura de pastrare: -18 grade C. Fileurile de peste se decongeleaza si se clatesc in apa rece. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi si se lasa sa se patrunda. Ceapa tocata marunt se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Rosiile se curata de piele, se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se adauga usturoiul si 100 ml apa si se lasa 5 minute. Se adauga sosul intr-o tava, se aseaza fleurile deasupra si se introduce in cuptorul pre-incalzit la 200 grade C. Se lasa 25-30 minute pana se rumeneste la suprafata.
Detalii pastrare produs
Conditii de pastrare: -6 grade C (1 saptamana) , -12 grade C (1 luna), -18 grade C (pana la data expirarii). Temperatura de pastrare: -18 grade C. Fileurile de peste se decongeleaza si se clatesc in apa rece. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi si se lasa sa se patrunda. Ceapa tocata marunt se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Rosiile se curata de piele, se toaca marunt si se adauga peste ceapa. Se adauga usturoiul si 100 ml apa si se lasa 5 minute. Se adauga sosul intr-o tava, se aseaza fleurile deasupra si se introduce in cuptorul pre-incalzit la 200 grade C. Se lasa 25-30 minute pana se rumeneste la suprafata.
Volum alcool
0
Volum alcool
0