Here is Product Details Sticky Short Info
  • Borealis
Borealis

Creveti decorticati, fara codita 500g

91.58 Lei/Kg
91.58 Lei/Kg
45,79 Lei

Creveti decorticati fara codita, prefierti. Produs congelat rapid. Calibru: 100/200. Denumire in latina: Litopenaeus vannamei. Tara de origine: Vietnam/Nr. Agreere: DL 113. Provenienta: acvacultura.

  • Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu si Voluntari.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.5 g/100 g
Valoare energetica77 kcal/100 g
Proteine18 g/100 g
Ingrediente
CREVETI, sare, apa, aditiv alimentar E160c.
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii pastrare produs
Conditii de pastrare: 24 de ore la frigider. 1 saptamana la -6 grade Celsius, 1 luna la -12 grade Celsius, 1 an la -18 grade Celsius.
Volum alcool
0

ID: 85107

Mega Image actualizeaza constant informatiile din aceasta pagina. Cu toate acestea, pot aparea inadvertente, de aceea va rugam sa consultati intotdeauna eticheta produsului inainte de consum. Producatorul poate modifica ambalajul sau continutul produsului fara o instiintare prealabila, astfel ca nu putem fi raspunzatori pentru eventuale diferente intre imaginea afisata si cea a produsului livrat sau a continutului acestuia. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Pretul pe unitate de masura (litru sau kilogram) este determinat prin impartirea valorii produsului la greutatea neta a produsului.