Here is Product Details Sticky Short Info
Escal | Cozi de creveti decorticati Gigant 300g
Produs momentan indisponibil online
Cozi de crevete gigant, decorticate, crude, congelate.
- Acest produs este disponibil la livrare doar in Bucuresti, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Rosu, Voluntari, Mogosoaia, Otopeni, Tunari și Stefanestii de Jos.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 0.7 g/100 g |
Valoare energetica | 56 kcal/100 g |
Glucide | 0 g/100 g |
Fibre | 0 g/100 g |
Sodiu | 0.5 g/100 g |
Proteine | 12.3 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 0.7 g/100 g |
Valoare energetica | 56 kcal/100 g |
Glucide | 0 g/100 g |
Fibre | 0 g/100 g |
Sodiu | 0.5 g/100 g |
Proteine | 12.3 g/100 g |
Ingrediente
Crevete (penaeus spp, metapenaeus spp), pescuite in Oceanul Indian, zona FAO 51 si 57), sare, apa.
Ingrediente
Crevete (penaeus spp, metapenaeus spp), pescuite in Oceanul Indian, zona FAO 51 si 57), sare, apa.
Detalii de utilizare
Decongelati lent si utilizati ca un produs proaspat. Sugestie de preparare prin fierbere: Decongelati lent cozile de crevete. Pregatiti o supa (sare, piper, foi de dafin, cimbru, ceapa, ienupar, un strop de otet). Dati supa in clocot, introduceti cozile de crevete, decongelate si ferbeti aproximativ 4 min. Serviti fierbinti cu zeama de lamaie sau cu o maioneza cu usturoi, acompaniat de un vin alb sec. Pofta buna ! Sugestie de preparare pe gratar: Decongelati lent cozile de crevete. Pregatiti omarinata (ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi presat, busuioc, rozmarin, sare, piper) agitand puternic componentele intr-un borcan inchis pentru a le emulsiona. Lasati cozile de crevete la marinat 1-2 ore la rece. Puneti cozile pe gratarul incins lasandu-le 2-3 min pe fiecare parte pana cand carnea devine alb-opaca. Serviti fierbinti cu zeama de lamaie sau cu o maioneza cu usturoi, acompaniat de un vin alb sec. Pofta buna !
Detalii de utilizare
Decongelati lent si utilizati ca un produs proaspat. Sugestie de preparare prin fierbere: Decongelati lent cozile de crevete. Pregatiti o supa (sare, piper, foi de dafin, cimbru, ceapa, ienupar, un strop de otet). Dati supa in clocot, introduceti cozile de crevete, decongelate si ferbeti aproximativ 4 min. Serviti fierbinti cu zeama de lamaie sau cu o maioneza cu usturoi, acompaniat de un vin alb sec. Pofta buna ! Sugestie de preparare pe gratar: Decongelati lent cozile de crevete. Pregatiti omarinata (ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi presat, busuioc, rozmarin, sare, piper) agitand puternic componentele intr-un borcan inchis pentru a le emulsiona. Lasati cozile de crevete la marinat 1-2 ore la rece. Puneti cozile pe gratarul incins lasandu-le 2-3 min pe fiecare parte pana cand carnea devine alb-opaca. Serviti fierbinti cu zeama de lamaie sau cu o maioneza cu usturoi, acompaniat de un vin alb sec. Pofta buna !
Detalii pastrare produs
Produs congelat. A se pastra la -18 C. A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii pastrare produs
Produs congelat. A se pastra la -18 C. A nu se recongela dupa decongelare.
Volum alcool
0
Volum alcool
0