Here is Product Details Sticky Short Info
  • Fulga

Fulga | Lapte UHT 3.5% grasime 1L

Produs momentan indisponibil online

Lapte Fulga UHT. Laptele fulga este ambalat in conditii de maxima igiena si siguranta. Acest ambalaj este aseptic si pastreaza laptele al temperatura mediului ambiant un timp indelungat, astfel incat gustul, consistenta si valaoarea sa nutritiva raman neschimbate pe durata termenului de valabilitate.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi3.5 g/100 ml
Valoare energetica61 kcal/ 100 ml
Glucide4.5 g/100 ml
Fibre0 g/100 ml
Sodiu0.05 g/100 ml
Proteine3.2 g/100 ml
Detalii de utilizare
Se pastreaza la temperatura mediului ambiant (max 32 grade C). Dupa deschidere recomandam pastrarea la frigider (2-4 grade C) si consumul in maximum 3 zile.
Volum alcool
0

ID: 28242

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.