Here is Product Details Sticky Short Info
  • Nescafe-Dolce Gusto
  • Nescafe-Dolce Gusto
Nescafe
Dolce Gusto

Cafea Espresso Intenso, 16 capsule

178.13 Lei/Kg
178.13 Lei/Kg
22,80 Lei

Prajirea delicata a boabelor de cafea Arabica si Robusta confera o aroma speciala, un gust placut si un contrast savuros al delicioaselor note aromate de mere coapte, mentinand in acelasi timp buchetul intens al cafelei NESCAFE Dolce Gusto Espresso Intenso. Datorita presiunii de pana la 15 bari a stilatelor aparate NESCAFE Dolce Gusto, fiecare capsula de cafea NESCAFE Dolce Gusto Espresso Intenso ofera gustul intens aromat, delicios de la prima inghititura si stratul catifelat de spuma apetisanta ce imprumuta discret din culoarea mierii de albine. Preparata intocmai ca intr-o cafenea, cafeaua NESCAFE Dolce Gusto Espresso Intenso se poate savura alaturi de prieteni sau atunci cand iti doresti un moment intens de relaxare. Iar pentru o experienta ca de barista, savureaza NESCAFE Dolce Gusto Espresso Intenso din stilatele cesti pentru espresso. Te vei bucura astfel de aspectul apetisant si catifelat, dar si de aromele discrete de migdale si cirese care implinesc gustul intens de cafea.

Ai putea fi interesat de

Informatii despre produs

Ingrediente
Cafea prajita si macinata.
Detalii de utilizare
Exclusiv pentru NESCAFE Dolce Gusto. Pina la 15 bari presiune pentru a obtine un strat de crema fina sau o spuma catifelata si densa.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc curat, uscat si racoros. Pentru reteta ideala regleaza aparatul automat la nivelul 2 pentru aparatele manuale 50ml apa calda.
Volum alcool
0

ID: 72034