Here is Product Details Sticky Short Info
Pirifan | Premix | Amestec din soia si condimente pentru chiftele vegetale 250g
Produs momentan indisponibil online
Amestec din soia texturata si condimente pentru chiftele.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 6.5 g/100 g |
Valoare energetica | 402 kcal/100 g |
Glucide | 53.8 g/100 g |
Sodiu | 1.2 g/100 g |
Proteine | 32 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.5 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 6.5 g/100 g |
Valoare energetica | 402 kcal/100 g |
Glucide | 53.8 g/100 g |
Sodiu | 1.2 g/100 g |
Proteine | 32 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.5 g/100 g |
Ingrediente
SOIA texturata granule 66%, fulgi de cartofi (fulgi de cartofi emulsificator: mono si digliceride ale acizilor grasi, antioxidant: palmitat de ascorbil, acid citric), condimente in proportie variabila 2% (boia de ardei dulce, MUSTAR alb, piper negru, cimbru, ienibahar, rozmarin), legume uscate maruntite (usturoi, rosii, morcovi, marar, patrunjel frunze), sare iodata 1%.
Ingrediente
SOIA texturata granule 66%, fulgi de cartofi (fulgi de cartofi emulsificator: mono si digliceride ale acizilor grasi, antioxidant: palmitat de ascorbil, acid citric), condimente in proportie variabila 2% (boia de ardei dulce, MUSTAR alb, piper negru, cimbru, ienibahar, rozmarin), legume uscate maruntite (usturoi, rosii, morcovi, marar, patrunjel frunze), sare iodata 1%.
Detalii de utilizare
Intr-un vas adaugam aproximativ 300ml apa fierbinte (sau supa) peste 250g de compozitie. Se omogizeaza si in functie de consistenta se mai poate adauga putina faina alba de grau sau pesmet cate putin, pana cand obtinem un aluat usor de format. Acoperim si lasam sa se odihneasca minim 10 min. Cu mainile umezite formam chiftelutele si le invartim in pesmet. Le prajim in ulei incins pana ce capata o culoare aurie. Ele pot fi de asemenea, coapte la 200 grade C, timp de 35-40 min. Delicios!
Detalii de utilizare
Intr-un vas adaugam aproximativ 300ml apa fierbinte (sau supa) peste 250g de compozitie. Se omogizeaza si in functie de consistenta se mai poate adauga putina faina alba de grau sau pesmet cate putin, pana cand obtinem un aluat usor de format. Acoperim si lasam sa se odihneasca minim 10 min. Cu mainile umezite formam chiftelutele si le invartim in pesmet. Le prajim in ulei incins pana ce capata o culoare aurie. Ele pot fi de asemenea, coapte la 200 grade C, timp de 35-40 min. Delicios!
Alergeni
Contine soia. Poate contine urme de gluten, susan, arahide, fructe in coaja.
Alergeni
Contine soia. Poate contine urme de gluten, susan, arahide, fructe in coaja.
Detalii pastrare produs
A se pastra in loc uscat si ferit de razele soarelui.
Detalii pastrare produs
A se pastra in loc uscat si ferit de razele soarelui.
Volum alcool
0
Volum alcool
0