• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  

Ulei de pin 10ml

Trio Verde

1799.00 Lei/L -
17,99 Lei
Informatii despre produs

Descriere

Aromatizant - parfumant - calmant. Originar din tarile nordice precum Scotia, Rusia, Scandinavia si Austria, acest copac inalt poate ajunge la inaltimi de 40m. Uleiul esential este obtinut din acele de pin si este utilizat in industria cosmetica pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii. Numeroasele sale beneficii fac ca acesta sa fie unul dintre cele mai importante uleiuri esentiale folosite in aromoterapie. Are o aroma fascinanta cu iz fin si proaspat de lemn, fiind utilizat pe scara larga ca ulei de masaj si ulei de baie. Folosit regulat in uleiul de masaj poate da claritate mentala, indepartand anxietatea si tensiunea nervoasa. Sticla bruna cu picurator. 100% natural. Tara de origine: Rusia.

Ingrediente

Abies sibirica needle oil, limonene.

detalii de utilizare

Bai aromatice: 4-6 picaturi in cada de baie. Masaj: se dilueaza 10-15 picaturi. Parfumarea incaperilor, solutiilor de curatenie, servetelor, asternurilor, 5-10 picaturi in 100 ml vaporizator sau spray pe baza de apa.

ID:7043

1799.00 Lei/L -
17,99 Lei
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista