Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Ai 26 DE LEI REDUCERE la orice comandă mai mare de 150RON! Adaugă codul MEGA26 în coș și bucură-te de reducere! 🔥

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Viva Natura
Viva Natura

Gel de masaj VivaCalm 100ml

244.20 Lei/L
244.20 Lei/L
24,42 Lei

Gel de masaj pentru muschi "fericiti". Gelul natural reconfortant VivaCalm este destinat masajului calmant, de destindere a contracturilor si a senzatiilor de disconfort. Masajul fruntii si cefei in timpul migrenelor poate avea efecte calmante. Salcia himalayana contine mari cantitati de salicilati, masajul avand influenta asupra muschilor solicitati si durerosi. Uleiul esential de salcie himalayana se foloseste in gelurile pentru sportivi, inainte de efort pentru incalzirea si pregatirea muschilor, cat si dupa aceasta pentru eliminarea durerilor, contracturilor si a acidului lactic acumulat in muschi in timpul efortului. Neem - planta indiana vesnic verde - este clasificata in traditia ayurvedica drept un remediu cu o putere exceptionala de inviorare si calmare.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

detalii de utilizare
Se aplica local, la nivelul zonelor musculare de pe membre, zona spatelui si a cefei, frunte, zona toracala si se maseaza cu atentie pana la patrunderea in piele. Nu se aplica pe mucoase. Se evita contactul cu ochii. Se pot face pana la (maxim) 4 aplicari pe zi. Nu se aplica pe rani sau pe portiunile de piele afectata. Nu se foloseste in caz de sensibilitate la unul sai mai multe din ingrediente.
Volum alcool
0

ID: 3661