Here is Product Details Sticky Short Info
  • Pro Natura
Pro Natura

Gel cu propolis 40g

249.75 Lei/Kg
249.75 Lei/Kg
9,99 Lei

Propolis gel. Bun antiseptic ce inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene ( bacterii , fungi , virusuri). Grabeste refacerea tesuturilor si cicatrizarea leziunilor cutanate. Benefic in cazul arsurilor superficiale.

In aceasta pagina

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Zona lezata se igienizeaza , apoi se aplica gelul in strat subtire si uniform pe toata suprafata afectata. Se repeta de 3-4 ori/zi, pana la completa cicatrizare.
Volum alcool
0

ID: 41869

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.