SUPERMARKET ONLINENatural & sanatosFit & sportSuplimenteSupliment alimentar Ostart Complex Ca, Mg, Zn, Se, D3, 20 comprimate
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Fiterman
  • Fiterman
Fiterman

Supliment alimentar Ostart Complex Ca, Mg, Zn, Se, D3, 20 comprimate

18,99 Lei

Ostart Complex Ca + Mg + Zn + Se + D3, comprimate filmate a fost conceput ca fiind o combinatie echilibrata de minerale, oligoelemente si vitamina D3, ingrediente esentiale pentru numeroase procese fiziologice din organismul uman.

Informatii despre produs

Detalii de utilizare
Copii 5-12 ani: 1 comprimat pe zi. Se recomanda ruperea comprimatului pe linia mediana pentru a putea fi inghitit mai usor de catre copii sau de persoanele cu dificultati la inghitire. Copii peste 12 ani si adulti: 1 comprimat de 2 ori pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

ID: 37639

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image.